Veckans melodi..2


Denna veckan ska vi lyssna på en låt som Bruce Springsteen skrev och spelade in 1987.. Även om låten inte är en av hans mest populära i USA, sålde den mycket bättre i Storbritannien och är en av Springsteens mest älskade låtar i Europa..Här kommer en yngling från Sydafrika..Elandré Schwartz (född 28 augusti 1995 ) en sydafrikansk musiker. Elandré studerade vid Waterfront Theatre School i Kapstaden som 19-åring och blev berömmd efter att ha laddat upp en video av hans tolkning av Bruce Springsteens ”Tougher than the Rest” på sociala medier..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Veckans melodi..2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: