Naturrutan..3/5..2.


Kollade igen nu på eftermiddagen om det har simmat någon älg över älven,,men icke sa Nicke..Kollade bakåt i tiden hur det sett ut förr om åren.. 2020 simmade 54 Älgar över Ångermanälven,den första simmade över 28/4. 2021 simmade 39 Älgar över Ångermanälven,den första simmade över 26/4. 2022 simmade 62 Älgar över Ångermanälven,den första simmade över 29/4. Väntar på att den första ska simma över i år..Kollade på em ett gäng som gick över vid Näset,sist går Alice.Sedan samlades alla i tallskogen..En Räv kom springande över isen straxt efter älgarna.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Naturrutan..3/5..2.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: