Naturrutan. .3/5.


Här kommer ett svep från naturen onsdag 3 Maj..1) Fiskgjusemamman i Polen väntar på avlösning…2) Mamma Milda vilar i den uppgående solen de två ungarna sover…3) Hos Berguven i Estland kan man skymta 3 stycken små Uvnäbbar…4) I boet hos Svartstorken har Kaia lagt ett 3:e ägg under natten…Älgarna uppe i Junsele är fortfarande osäkra,om det går att simma över älven,försiktigt vandrar här 3 stycken över isen.Älgen i mitten med det gula halsbandet,,4974, älgko, fick halsband 21 mars 2022, uppskattad ålder vid tidpunkten: 6 år,,är döpt till Alice.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Naturrutan. .3/5.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: