Naturrutan..16/5


Det var ett tag sedan jag gjorde ett besök hos Fåglarna jag följer..Fortfarande är det skit på kameralinsen som bevakar Havsörnboet i Lettland..Hos Berguven i Estland har ungarna växt rejält..Fiskgjusen i Polen där ser mamma Gjuse till så äggen rullas runt..Det gör även Mamma Stork,rullar runt på sina 4 ägg.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Naturrutan..16/5”

  1. Min erfarenhet är att måsfåglar boar på platta eller sluttande tak, så jag blev överraskad när jag såg den i trädet, det var avkapat så det blev ju en plan yta där, men ändå. Det är nog många som försökt ”rädda” måsungar som sett ensamma och övergivna ut, men föräldrarna har ju full koll så det är bäst att hålla sej på avstånd.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: