Lördag en solfattig Fm.


Jag var uppe rätt tidigt idag,kollade nere vid Nissi Beach,inte en själ på stranden,blev man törstig eller hungrig var det inget problem att få plats,,balkongerna gapade tomma,,men kanske inte så konstigt kl 07:20..Blev några bilder på ett som jag tror mandeltäd,fantastiskt vackert..Körde sen upp till Nicos och Jessica för en fika.Tog en bild på Nicos bror Panayiotis hus..Fick även beskrivning hur jag skulle köra för att komma upp på berget ovanför Ayia Napa..Däruppe såg jag två intressanta byggnader,en som liknade en Moské och en som var en liten minikyrka,med plats för kanske 10 pers,,för troligtvis var det inte en hundkoja.Cypern16

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s