Sista besöket på Sacramento..


Men bara för denna gången,nästa år är jag där igen,om jag lever och har hälsan,,vilket jag tror jag ska ha..Tönk att jag/vi under så många år alltid sett denna restaurang som vår alldeles egna.Aldrig har jag/vi blivit besvikna.Kollade nu,första besöket gjorde jag,om mitt minne inte sviker 2012.dsc_0181

En välbesökt restaurang,med verkligt humana priser,absolut värd att besöka.p1010764

Kockarna är domsamma nu som då,jag tackar dom alltid för god mat,innan jag reser hem,vilket har gjort oss till kompisar.
p1010765

För att inte tala om Barbara,hon är boss säger hon ”Big Boss” vilket vi kivas om lite granna,jag kallar hennes make för Big Boss,,vilket gör att hon varje gång hon passerar mig,,klappar mig på axeln och mimar ”I am the boss”.Underbara Barbara.P1060373

Blev en pepparstek som avslutning på detta årets Sacramentobesök..Mycket gott.P1060374

Tack o bock Barbara,,om ett år ses vi igen,stor kram..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Sista besöket på Sacramento..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s