Kan bli Fel,men det blev Rätt.


Kollade i skåpet vad som fanns där,ingen potatis,ett isterband,två hela rödbetor,riven mozarellaost,tomat,1 dl matgrädde och lite färsk pasta..I huvudet snurrade det runt en stund,oki,jag testar..Tog bort skinnet på korven fräste på innehållet i stekpannan,satte på pastavatten med lite salt..Slog ner grädden i pannan och stödde dit en näve av riveosten.Slog av vattnet på pastan efter knappt tre minuter,pastan ner i stekpannan, rörde om..Lade upp på tallriken med tomater och den grovskurna rödbetan..Tänkte under tiden att,hur ska detta bli,kan bli hur fel som helst,,men icke,det blev rätt..11.21

Bjuder även på en svensk version av veckans låt,här med en duo med ett projekt som heter Skånska Visor,,dom spelar låtar som dom tycker om.Melodin har fått titeln ”Tårar skymda av ett regn”    klicka på bilden.Skånska visor

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Kan bli Fel,men det blev Rätt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s