Fredag i Ayia Napa.


Efter den vanliga morgonrutinen,med fika idag först med Dimitris,sedan med Marina.Min plan var då att hälsa på Jessicas mamma Sonja och Lars,jag hade fått beskrivet vars dom bodde,”du ser sa dom högst upp där är mycket bloomor”.Ok körde dit,sg inte en blomma,blev tveksam,,körde ner till Sun Prime,där Jessica jobbar,för att kolla igen var mamma bodde,,visade sig att jag kollat på fel hus,det var huset intill..Sen undrade Jessica om jag hade något planerat för eftermiddagen,det hade kört ihop sig för henne,hon slutade kl 15,sonen Markos hade tid hos frisören i Deryneia ett par mil bort,hon undrade om jag kunde köra Markos dit,,Klart jag kan,lätt som en plätt.Deryneia staden som ligger precis intill den gräns som uppstod när Turkiet invaderade ön 1974.caption

När jag pratat med Jessica och fått rätt husbeskrivning åkte jag och hälsade på hos Jessicas mamma..På Em sedan körde Markos till frisören,sedan tillbaka till hotellet där träffade jag söta rara älskade Antigoni,stor kram,sen surrade nog i 1,5 timme.Sedan när uret började närma sig 18 blev det dags för mat,min tur att bestämma vart vi skulle gå.Eva var lite risig i magen så hon skulle stanna på hotellet,så det blev Sacramento för mig o brorsan..Det blev en liten sallad först.P1100476

Drycken en stor Keo,kanske världens godaste öl,tycker min gom.P1100478

Jag åt en Antricot med Dianasås,smakade alldeles utmärkt..P1100477

Medan vi satt där så tornade det upp mörka moln på himlen,kom några stänk också,fort som fasen plockade man rent på borden som inte hade tak,,men det kom bara dessa få stänk,så efter ett tag blev det till att duka dessa bord igen.page5

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Fredag i Ayia Napa.”

  1. Du har minsann fullt upp där, vilket förtroende att få skjutsa barnet till frisören 😉

    Aj då, inte kul att få magproblem de första semesterdagarna, förresten är det inte kul NÅGON dag 😦

    I Ulleråkerområdet bor en av mina ungdomsvänner, jag tänkte hälsa på henne i sommar, så då kanske man får se dej där om man har tur 😉
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s