Lördag i Ayia Napa.


Efter den sedvanliga rutinen,som ni alla nu känner till,,,Fika med Marina,som idag blev fika med Antigoni.Därefter åkte jag för att hämta Inge och Eva,för handling..Fullskärmsinfångning 2018-05-05 192806.bmpÖverst på listan låg en typ av fågelskrämma,som kanske gör att fåglar som skitar ner håller sig undan,fixat.Nästa anhalt blev Sklavanitis i Paralimni en suprmaket som har allt,nästan tror jag..page6

Tror att vi fann allt som vi behövde,i alla fall jag,,nästa anhalt blev en skoaffär brorsan skulle köpa ett par finskor sa han,jag körde till en stor fin skoaffär ”Shoe Box” i utkanten av paralimni.ganska snabbt fann han två par skor som han gillade,provade och gick omkring lite,,han bestämde sig för ett av paren,satt som en handske sa han,,Jag tog en bild mot ett av skyltfönstren och såg sedan när jag kollade att bloggaren står o kollar på högklackat,,undrar varför????..Sedan mot kvällningen blev det matdags,denna gång valde min bror,det blev Wild West Restaurang,som vi besökt många gånger..Ägaren sa att han för två veckor sedan hade hälsat på mig och frågat var Inge och Eva var,,att jag hade en dubbelgångare hade jag inte koll på..Jag tog en Mix Grill rackarns va mat där var.En stor Keo behövdes sannerligen,,Riktigt gott var det,proppmätt knallade vi därifrånMixGrill

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Lördag i Ayia Napa.”

 1. Dessa fågelskrämmor har jag sett uppsatta här hemma, kan det vara mot skator?
  Alltså vilken tallrik, den kunde ni delat på alla tre!
  Kram

 2. Jisses vad med mat.
  Dessa förbaskat trista köpcentrana ser inte bara likadana ut i Sverige utan även i andra länder. Trist. I USA har man ju börjat överge dessa köpcentrana. Vi ligger väl 20 år efter. Kanske ännu mer i Grekland, Cypern. Men så småningom kanske vi också når dit.
  Köpcentrana är hemskt fula. De utarmar butiker inne i staden. De bidrar till sovstäder. De förutsätter att alla kunder ska komma med bil. Vilket också försämrar miljön.
  Fniss, nu blev det lite politik här också, var inte meningen. Men jag tycker det är sorgligt då platser i Sverige och andra länder förfulas så och våra skattemedel ska gå till infrastruktur som ska främja förfulandet.
  Och jag tycker också det är trist att det förfulas så på Cypern också.
  Har du varit in på den Turkiska sidan av Cypern? Det gick inte att göra då jag var där. Sonen som var där några gånger senare än vi, var in en liten, liten bit på den turkiska sidan. Han sa att naturen var mycket vackrare och orörd där.
  Har du en vecka till kvar där nu? Fortsätt att njuta och ha det bra.
  kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s