Söndag i Ayia Napa.


Det blev en dag med flera glada återseenden,först träffade jag Maria med dottern Anastasia,jag smygtog en bild när Maria kkade pasta med brodern Dimitris,,blev litesurr då om året som gått..Fixade sedan lite lunch och lade in lite bilder i datorn..Sedan åkte jag till Xylopago,för att kolla om Antonis var hemma,han var den första Cypriot jag läde känna 1990,hade sån jädrans tur att idag söndag var hans lediga dag,det lustiga med Antonis är att när han frågar vill du ha något att drcka,ja tack en Keo säger jag,hitils har jag aldrig fått en Keo hos honom alltid blir det en Carlsberg..Hur glad tror ni man blir när man upptäcker att minneskortet saknas i kameran,f-n glömde kvar det i datorn..När jag kom tillbaka till hotelletså träffade jag pappa Takis och mamma Irini sonen Kyriakos och svärsonen Panayotis..Kramkalas nu har jag träffat alla utom Dimitris fru Marthapage7

I denna familj så känner jag mig verkligen som en medlen,Takis tycken hans skägg är finare än mitt,,är benägen att hålla med honom..Sedan tog jag adjö för idag vi ses kanske mer i veckan,det hade blivi tid för mat,körde ner och hämtade Inge o Eva,idag skulle Eva bestämma matställe,enkelt tyckte hon det blir ”Paulas” oki,bra val tyckte vi..P1100524

Jag tog en oxfilé Black & White,som jag vet är jättegod sedan tidigare år,,Så även i år.20180506_185919

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Söndag i Ayia Napa.”

  1. En dag för många kära möten 🙂
    Skäggen är lika välansade och fina, men hans är längre.

    God mat igen, så klart; )

    Ha det fint,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s