Lördag i Ayia Napa.


Förmiddagen  gick mest i invant spår,frukost på rummet,sedan cypernkaffe,denna gång med Antigoni..Dagen startade sedan med att bli riktigt varm..Blev mycket poolbad på fm.Sände ett grattis till Eleni som blev 21 år,(första gången vi träffades var bara en månad gammal)..Dagen blev sedan en slappardag..Kl 18:00 blev det matdags,denna gång hade vi bestämt att det ska bli Nikitas,kanske byns allra bästa när det gäller kött och såser..Jag tog en oxfiléplanka med svampsås,,Eva åt en Laxplanka och Inge tog en Nikitas special med potatisgratäng.Fantastiskt gott sa vi alla tre.page15När vi lämnade Nikitas var solen på väg ner,så vi sa att vi kör upp på höjden vid skolan därifrån har vi fin överblick över byn när solen gar ned,,pyttsan,solen verkade tvärdyka,den var redan nere när vi kom upp dit..Tidigare på dagen hade jag tagit några bilder på ett Granatäppelträd,en liten oansenlig röd blomma som sedan blir en liten frukt,som sedan blir en rätt stor välsmakande frukt (bara kärnorna).

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Lördag i Ayia Napa.”

  1. Maten verkar det inte vara något fel på – tvärtom skulle jag vilja säga. Det är rätt – passa på och njut av ditt underbara Cypern. Kram

  2. När jag varor där har det varit läbbigt varmt. Alltså för varmt. Vill minnas jag inte åt något annat än färsk frukt och grönsaker. Orkade bara inte äta lagad mat i den hettan. Mr X som är det mest allätare jag sett hade aldrig tidigare provat bläckfisk så det bestämde han sig för att testa där. Fniss, han fick verkligen kräkreflexer. Hahaha!! Badade i poolen gjorde vi bara med något enstaka dopp någon gång. Vi trivdes bättre på stranden. Om vinden någon enstaka gång rörde sig lite så kändes det mer där. Och så himla mycket roligare och skönare att bada i havet.
    Tror inte ni har det så där olagligt varmt som vi hade. Var glad för det.
    Fortsätt ha det bara bäst
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s