Gissa om jag njöt…


Jaha hur ska man tolka den rubriken,,jo det ska jag förklara..Jag hade i frysen en marinerad grillbit av fläskkött,,kokade ett par potatisar som också skulle grillas,,kronan på verket var den hemgjorda halloumin jag fick av Maria..På tallriken som tillbehör tomat,broccoli,isbergs och min kalla grekinspirerade sås..Rackarns så gott..Och eftersom det efter gammalt skulle ha varit annandag pingst idag så tog jag ett glas rött till maten.5.21

Fick

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Gissa om jag njöt…”

  1. Men oj så gott du åt, igen.
    Nu kom jag på att jag beställde såna kryddor för jättelängesen, måste nog kolla var de blev av.

    Ja nu fick jag några fler att älska 😉

    Ha en fin dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s