Oups,det hade jag inte kopplat..


Idag blev jag lite överraskad,detta över något jag borde haft kläm på,,hade ju läst,men inte kopplat..Min fasta telefon är nu bortkopplad,detta på grund av leverantörbyte av bredbandstjänsten..Internet1Ska jag ha kvar den fasta telefonen så får jag teckna avtal med den nya leverantören av internet etc..IP-Only är nu nätägare nätet är öppet,så jag får välja leverantör av internet och om jag ska ha min fasta telefon kvar.Som det ser ut nu skrotar jag den fasta telefonen,nöjer mig med mobilen..Kollar nu på      http://www.Bredband2.se  kan bli dom som jag väljer som nätleverantör,min bror har dom,han är helnöjd,,,verkar vara prisvärt..

2 kommentarer på “Oups,det hade jag inte kopplat..

  1. Det är inte mpngs sv mna vänner som har fast telefon, på Osdal försvann den för evighrter sen.
    Kram

  2. Fler och fler överger sin fasta telefon. Vi hade kvar den länge på grund av att vi hade internet via adsl. Men till slut hade Anders tjat gett resultat och dom drog in fiber här. Då rök genast telefonlinjen. Själva telefonen hade åkt ned i garaget flera år tidigare, det var ändå bara en massa irriterande säljare som ringde på den. Alla andra ringer till mobilerna och/eller Skype.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s