Kustnära intryck..


Tog en liten tur ner till platsen där Bodaån rinner ut i Bottenviken,Bodaån som är en del av Dalälven..Ser att det inte är några badgäster på Kläckgrund,kan bero på att det drog in en lite kylig vind från nordost.Kläcken

När jag körde därifrån mötte jag en bil,med ett känt ansikte bakom ratten,så jag vände om och körde efter..Jo men visst hade jag sett rätt,det var en gammal arbetskamrat som jag inte träffat på många år.(kanske10-15)..Vi hade ju en hel del att prata om,både gammalt och nytt.Ett par koppar kaffe sitter ju inte fel,,vi är ju båda sen många år Gevaliasnubbar. Måste säga att här har Kent ett litet eget paradis med tillgång till Bodaån,,Dalälven och hela Bottenviken..Tack Kent för en trevlig stund.Kent vid Stugan

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Kustnära intryck..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s