Nu är jag på G igen..


Nu är jag i en kuststad jag är i landets 3:e största storstadsområde…Järnvägen söderifrån till regionen slutar här staden är ändstationen…Staden har en viktig hamn härifrån skeppas det ut Järn,,Mangan,,Krom,,Socker,,Majs…Den största turistatraktionen är nog den 6 km långa gyllene sandstranden…Hörde någon som sa ”e Thekwini” undrar vad detta betyder…Nu frågan>> Var befinner jag mig..Durban1-horz-vert

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Nu är jag på G igen..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s