Hemma igen..


Så var jag tillbaka i Skutskär efter några mysdagar i Uppsala..Jag hade med mig ramar till barnens Diamond painting tavlor,,men det visade sig att mitt minne inte var med mig när jag inhandlade ramarna,fel mått,Skit också…Moa var klar med sin,så för mig blev det en sväng till Ikea för att köpa ram som passar.Screenshot 2018-11-03 14.34.56

Loke var inte klar med sin björntavla,men även till den tavlan finns en passande ram.Screenshot 2018-11-03 14.35.08

Jag hade med mig en ny tavla som Moa fick eftersom hon var klar med sin..Denna nya har en Tiger som motiv nu i svartvita nyanser.Screenshot 2018-11-03 14.36.00

Sonen överraskade med en delikatess som jag inte sett eller ätit på kanske 20 år.Det blev en riktig fest,det blev tunna skivor av rökt renhjärta och ett glas av ett utmärkt Italienskt rödvin..En riktig fest blev det.  ArcticShop.se  Hjärta

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Hemma igen..”

  1. Vad duktiga barnen är med tavlorna, fina motiv, men borde de inte vara farfar på deras tavlor för rättvisans skull, hihi
    Rökt renhjärta, det har jag inte ätit, men rökt nöthjärta, det är inte så illa det heller även om jag är övertygad om att renen slår det stort,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s