Blev Guldkant idag.


Ja det kan jag säga utan att skämmas…Tog fram en bit oxfilé ur frysen i morse.Funderade sedan vad jag skulle trolla fram…Körde ner till Sandby på Fm,tog några bilder på grävningen för garagebygget hos Micke…792

När det sedan blev dags att ställa sig vid spisen,så hade jag läget under kontroll.Kryddade på köttet med salt och grovmalen svartpeppar,fräste sedan på biten i het panna runt om..Hade skalat några potatisar och snittat dom,,ska bli hasselback.Lade köttet och potatisarna i en form och in i ugnen 225*.Körde köttet till 55* sedan fick det vila i folie..Fixade tallriken med lite minitomat,isbergs och avocado.Öppnade en god spanjor från 2015..Lade upp och lade till en mangoraijasås..Blev guldkant.11.4

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev Guldkant idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s