Snart ska det bli smaktest.


Idag klev jag in på Systembolaget,dags att inhandla årets Blossa Glögg,jag har ju smaktestat de flesta sedan starten 2003.Både varm och kall.Har ingen förutfattad mening om hur årets smakar,har inte en susning vad ”Limoncello” är..Har dock mina tre favoriter listade här nedan,,1= Godast 2-3 inte så tokiga..2014 Lavendel,snudd på odrickbar..Glögg 2018

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Snart ska det bli smaktest.”

  1. Limoncello är likör och inte gott enligt mina smaklökar, fick en flaska för många år sen, den står längst bak i skåpet, men kanske går att använda till nån drink. Kryddorna i årets glögg kan nog göra den till drickbar 😉
    Morot och sötpotatis påminner i varandra i smaken tycker jag, men nu blev jag nyfiken på hur det skulle smaka att blanda…

    Det är långt med bilen och byten med tåget när jag ska hälsa på min familj där uppe.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s