Mat och Glögg.


Glögg 2018 - CopyTestade årets glögg idag,,ingen superupplevelse,men drickbar,inte så mycket glöggkänsla,vilket jag inte hade väntat heller,med tanke på tidigare årgångar.Den smakade inte så tokigt,jag provade kall,varm och ljummen,den senaste smakade bäst.Men den kommer inte in på min topp 3 lista…

Sedan blev det mat,kycklingfilé i ugnen med pommesstrips bea och pressgurka,,smakade riktigt bra,ett glas IL CONTE Italienskt gott rött..11.10

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Mat och Glögg.”

  1. Jaha, så det var ingen topp smakupplevelse, nu börjar jag funderar på varför de ska hitta på så mycket konstigt med glöggen? Jag dricker inte så mycket glögg, men då jag dricker vill jag att det ska smaka glögg så som jag minns från barndomen…inte en massa konstiga anstränga smaker….men jag kanske är omodern 😉

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s