En nyhet med Mersmak..


Idag blev det premiär men en ingrediens i maten som jag inte kände till för några dagar sedan.Läste i Mariannes blogg igår om ”Bönpasta” och blev nyfiken.Så jag köpte en frp idag..I frysen hade jag 2 bröstfiléer av kyckling,som jag strimlade lite grovt..Fräste på filén salt,peppar,purjolök och chiliflakes blev kryddningen,en burk creme fraice,fick gå ner i pannan tillsammans med rikligt med Kockens currypulver.Sedan fick det småputtra på spisen.I en kastrull med kokande saltat vattenlade jag i bönpastan,koktid 3-5 min,jag lade på 1 min,efter tips från Marianne..På tallriken sedan lite minitomathalvor..11.13

Kommer garanterat att hamna på mitt bord många gånger,kanske redan i morgon,det blev en låda också…Tack Marianne för tipset..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “En nyhet med Mersmak..”

  1. Bönpasta låter onekligen intressant! Betydligt mindre kolhydrater (som jag bör hålla nere). Undrar om det finns här i Spanien? Får börja med att kolla på dom skandinaviska affärerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s