Har testat förr,,tror jag..


Dagens lunch blev en repris av vad jag gjort en gång tidigare,om mitt minne är med mig..Det blev en minipannkaksvariant..Jag rörde ihop en smet av mjölk,2 ägg,vetemjöl,lite vaniljsocker,en gnutta salt,lite flytande margarin och en liten burk majs..Tog fram min lilla panna där pannkakorna blir i storlek som en Cd skiva..När det blev dags att äta så fixade jag ett tillbehör..(Med risk för att Ama deCasa tuppar av nu).Jag rev en morot på fina sidan som jag blandade med lingon,Gott.Jag tuggade i mig 4 st och det smakade alldeles utmärkt,ett lagom lunchmål.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Har testat förr,,tror jag..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s