Milles fixade käket..


Var net till Göksnåre på Em,hälsade på en jobbarkompis, levererade några Brynäsarmband som han beställt till barnbarnen..Blev fika och en hel del surr om ditt och datt. Göksnåre är en liten by i norduppland ca 4 mil sydost om Skutskär..Mörkret lade sig när jag körde hemåt,vägen går mestadels genom skog,och det finns gott om vildsvin och rådjur,så det gäller att köra med förstånd,vilket jag gör..Men hur sugen tror ni jag var att ställa mig vid spisen när jag kom hem,inte ett dugg..Idag så blir det Milles som får stå för maten,det blev en Pizza ”Torino” paprika,köttfärs,lök,  salladsost och en vitkålssallad..Höstens första pizza,smakade bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Milles fixade käket..”

 1. Oj det var en bit att köra, så förstår att du hoppade över kockjobbet när du kom hem. Jag har aldrig hört talas om, eller sett någon skylt in till Göksnåre, men både Skärplinge och Björklinge är välbekanta namn.
  Så jag missade hans ålder, tyckte de pratade om 81, men det kanske var den första resan?!
  Kram

 2. Pizza är inte dumt emellanåt 🙂

  Då fick du väl stor nytta av dina braiga, starka ljus på bilen när du körde hem. Läskigt med vilt efter vägarna, viktigt att se bra!

 3. Åt pizza igår tillsammans med en kompis.
  Jo jag förstår det där med vilt. Finns många såna ställen här också.
  Undrar hur långt norrut vildsvinen kommer finnas?
  Snödjup hindrar dem från att klara sig alltför långt norrut. Men med tanke på klimat så fortsätter väl snömängden/kölden att minska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s