Fixade Goäta idag.


Tog fram en liten bit fläskytterfilé ur frysen i morse..Hade även en bakpotatis i skåpet som jag planerat att skiva upp och råsteka..Det blev ugnen som fick ta hand om potatisen,kryddade med salt,svartpeppar och timjan,sedan in i ugnen 225* i 20 min..Kryddade köttet med salt, svartpeppar, grillmix och chiliflakes..Stekte köttet i smör/rappsolja ca 1,5 min på var sida.Kollade potatisen efter20 min,,behövdes några min till.Jag hade lite kvar av min kalla creme fraicesås,jag rörde ner stekskyn från köttet i såsen,blev kanongod.På tallriken lite minitomat och isbergs..

På Tv;n Ishockey  Brynäs Djurgården,,Brynäs vann med 2-0 Grattis.

Musik i Bluetooth högtalaren medan jag intog min middag. Los Luzeros https://youtu.be/IkPYmiYZrhk

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Fixade Goäta idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s