Julmust kan det va nåt?


Var ute och surfade på nätet,snubblade då på en artikel där ett antal personer testade 11 varianter av julmust,kanske inget att ta för allvarligt,,smaken är ju som bekant,som baken delad….Det som var lite kul kan jag tycka,var att jag var in till stan och handlade grönsaker på Lid´l.. Köpte då 3 flaskor 1,5l Julmust tyckte priset var bra..Jag har smakat och tycker väl att den var helt Ok…Sen surfar jag in på testen,,här har jag tagit med dom 6 som hade flest poäng och vinnaren var ”Gissa” Jag kan jag…

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Julmust kan det va nåt?”

 1. Jag brukar köpa små flaskor med julmust, det är mest barnbarnen som dricker det. Ofta blir det över så det blir julmust till påsk också..** Men vilken tur du hade som prickade in rätt ställe att handla på..
  Kram♥

 2. Jaha, så då kan du räkna dej till en vinnare angående julmusten!
  Själv dricker jag knappt sånt, jag köpte en flaska lagrad från systemet förra året, den står kvar här oöppnad å nu är den ännu mer lagrad.
  Önskar dej en fin tisdag,
  kram

 3. Där ser man, du kunde du.
  Själv handlar jag inte på Lidl. Först för att jag inte accepterar deras gräsliga personalpolitik. Men de kan såklart ha bättrat på sig ordentligt. Annars har jag svårt att tro de skulle ha kunnat etablera sig så som de gjort.
  Nästa själ är att de här ligger helt fel till för mig så det krävs bil för att handla där.
  Även för att jag tvivlar på att det så billiga varorna kan fylla såna krav jag ställer.
  Men, som sagt så är jag ändå övertygad om att dom gjort mycket för att bättra på sitt rykte. Vet också att jättemånga handlar där.
  Om de skulle ligga lite bättre till från där jag bor, och om det skulle gå att handla online så skulle jag kanske köpa julmusten där i år!
  😀🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s