Fick en nostalgikick i helgen.


Tanken kastades runt 50 år tillbaka i tiden,1966 och 1968,då under några år pysslade jag och en kamrat med lite snideri..Jag har väl inte haft tankarna dit numera så ofta,,men när jag var i Uppsala i helgen så landade mina ögon på två stycken snidade verk,jag minns ju att jag daterade mina verk.Så jag tog lite bilder och kollade på årtalet som var inskuret under bottenplattan. Jag hade ett verk stående i mitt fönster som jag också kollade och fotade.Kul att minnas.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Fick en nostalgikick i helgen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s