Gröna Fingrar eller?


Kollade idag på min enda levande växt,som har fört en tynande tillvaro rätt länge,,för någon månad sedan var den väldigt nära att hamna i kompostpåsen..Men jag kunde ana en liten stängel som det verkade vara liv i..Så jag tog upp den spolade av rötterna ordentligt,sedan fick den hänga i en glastillbringare,med lite vatten i botten..Jag har väl inte haft ögonen på den speciellt,förrän idag och vad ser jag,jo blanka fina gröna blad, 8 vackra blommor och 10 knoppar..Har man gröna fingrar,,,,Eller??

En kommentar på “Gröna Fingrar eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s