Gröna Fingrar eller?


Kollade idag på min enda levande växt,som har fört en tynande tillvaro rätt länge,,för någon månad sedan var den väldigt nära att hamna i kompostpåsen..Men jag kunde ana en liten stängel som det verkade vara liv i..Så jag tog upp den spolade av rötterna ordentligt,sedan fick den hänga i en glastillbringare,med lite vatten i botten..Jag har väl inte haft ögonen på den speciellt,förrän idag och vad ser jag,jo blanka fina gröna blad, 8 vackra blommor och 10 knoppar..Har man gröna fingrar,,,,Eller??

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Gröna Fingrar eller?”

  1. Wow, jag hörde om det tipset för flera år sedan, men jag hade ingen bra kanna, så det blev inget av, nu hörde jag om det igen för några veckor sedan och nu ser jag din fina orkidé så nu måste jag allt leta upp någon kanna.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s