Mat idag.


Tog fram en skiva benfri karré ur frysen,när den hade tinat och var hanterbar så kryddade jag på den med salt,svartpeppar,chiliflakes och timjan,fräste sedan på den i het panna..Sedan fick den gå in i ugnen tillsammans med lite potatisklyftor,hade kvar lite av den råstekta potatisen med paprika och svamp,som fick gå med i ugnen de sista 10 min..På tallriken sedan blev det lite minitomat,isbergs och chilibea,,den var det drag i..Smakade riktigt bra,även om det hettade till i munnen..

En kommentar på “Mat idag.

  1. Oj, när jag läste ditt inlägg så började jag fundera över vad jag åt för middag…….. jag glömde…! Glömde inte vad det var för middag. Det blev ingen middag för jag glömde bort att äta!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s