Fick en Nostalgikick.


Jag har samlat ihop mina bilder från 2018,för att flytta dom till min NAS,en extern lagring bestående av 2 hårddiskar som skuggar varandra,det innebär att innehållet på båda diskarna är exakt detsamma..Årets bildskörd visade sig vara 2156 bilder.Kollade det totala antalet bilder,det var 58310 st.

Jag kollade runt lite i Nasen,vad jag hade där,när jag kom till en mapp som hette ”Loke berättar med farfars ord”,,då klickade det till ordentligt i minnesbanken..Här kommer några scannade sidor från Boken från som jag lät trycka upp 2007..Tänk så fort tiden går…

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Fick en Nostalgikick.”

  1. Härligt att bli nostalgisk med hjälp av bilder 🙂 Viktigt också att se till att det finns backuper!

    Anders blev precis klar med arkiveringen av det sista från fjolårets bilder, kvar i arkivet finns nu drygt 6000 stycken tagna under 2018 – och då har han rensat rätt hårt. Totalt har vi nu drygt 92000 bilder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s