En helt vanlig lördag!


Ja det kan man tro..Ute såg det väldigt halt ut,såg folk gå väldigt försiktigt på gångvägen därute..Att det var halt blev jag varse när jag körde in till stan,Lid´l behövde handla lite..Körde via Bomhus hem,stannade till hos systerdottern Louise,där var det frukost,kl 11 tydde på sovmorgon,barnen Leo hade match på em,Ella hade en glugg i tandraden,hade tappat en tand igår..Fikade och drog vidare hemåt.Väl hemma kollade jag på Tour de ski,inte mycket att skriva hem om där…Knöt ett Brynäsarmband.

Började fundera på mat idag..Frukostkorv,Toastost,Sötpotatis,Bacon,Kikärtsmoset från igår,Kan det bli nåt..Oki,försöker,snittade korven på längden,lade i osten,lindade bacon runt korven,skar sötpotatisen i cm tjocka skivor,saltade och pepprade på dom,Lade allt i en form,spritsade på moset från igår.In i ugnen 200* i ca 20 min,kollade potatisen,behövdes någon minut till..På tallriken sedan tomat,isbergs och lite stark senap.Blev en snaps å,Östgöta sädesbrännvin, den satt som en smäck..Med lite fantasi skapar man gott i köket.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “En helt vanlig lördag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s