Ibland blir det bättre.


Nu kan man undra vad säger denna rubrik,egentligen inte ett dugg,men så här är det..Jag tog fram en bit benfri carré i morse som fick tina.Under tiden funderade jag på vad jag skulle göra med den..När den tinat skivade jag den i 1,5 cm skivor,som jag brynte på i het panna.Det var ju ett par timmar kvar innan det var matdax.Köttet fick vänta i ugnen som jag satt på ca 90*. Kollade vad jag hade i skåpet,där såg jag en gul lök och en frp krossade tomater chilikryddade..Grovhackade löken som jag fräste på i pannan,slog sedan på dom krossade tomaterna,salt/peppar och timjan blev kryddningen,sedan fick det puttra ihop på svag värme..Potatisklyftor i ugnen..På tallriken blev det även lite spetskål..Gissa om det blev drag på den rätten,chilikryddad tomatkross är en höjdare..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s