Skidskytte med + gott.


Ja nu kan man undra vad gubben menar med det…Jo det ska jag komma till nu..Att jag var i Uppsala i den gångna veckan,vet alla. Att jag stannade till hos sonen som precis klivit in i lägenheten efter en knapp vecka i Dubai är också känt av mina bloggläsare..Han hade tidigare köpt lite torkat kött (nöt) som jag fick med mig två förpackningar av när jag efter lite surr o fika körde vidare mot Skutskär.Idag var jag in på ”Glasbanken” och köpte lite rött från Italien.Kl 14:30 var det skidskytte på Tv,damernas stafett.Ganska bra ändå av de Svenska tjejerna 4:e plats.

Men vad menar jag då med +Gott,jo det torkade köttet som jag nämnde härovan,,sonen hade sagt att jag kanske skulle tycka att smaken var lite oväntad..Oki,hade väl ingen förutfattad mening,,smakade på en liten bit, smakade väl sisådär,,,Jag tog ett glas av den inhandlade röda från Italien,en Valpolicella Ripasto..Nu jädrar hände det saker i min mun,,önskade faktiskt att det torkade köttet hade varit 1kg i stället för de 40 gram som förpackningen innehöll..Det blev som det torkade köttet dansade ner i strupen tillsammans med det röda,,tror jag skippar middagen idag,vill behålla känslan.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Skidskytte med + gott.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s