En kylig söndag.


20 januari en kylig dag,inget på agendan,blev mycket titta på Tv,mest skidor både med och utan bössa på ryggen,först så kom Ebba 2:a efter Johaug,tror att Ebba kommer att vara vårt säkraste kort framöver,bra gjort Ebba.

Därefter blev det skidskytte,och som vanligt var det tjejerna som imponerade, 3 tjejer topp 10,har nog inte skett tidigare,mest imponerade kanske Linn Persson som nådde sin bästa placering i världscupen.Grattis

Sedan blev det ju dags att fundra ut vad jag ska ha på tallriken idag..Hade en carréskiva på tining i kylen,,kollade vad som fanns i skåpet att använda som tillbehör.Vad fanns där då,jo.Fetaost,,gula och röda minitomater,, champinjoner,,spetskål,,oki,skar ner allt i mindre bitar,fräste på svampen. Det fick bli min middagstallrik tillsatte lite Rhode Islandsås. Eftersom tjejerna gjorde så bra resultat idag så fick det bli en liten nubbe också,,5cl Rånäsbrännvin,satt som en,ja ni vet.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “En kylig söndag.”

  1. Har lite svårt med nubbe, men ska det vara nubbe så är det Rånäsbrännvin, Åhlborgs eller Skånebrännvin.
    Inget sådant för mig idag heller. Bjöds på kycklinglårfilé ugnsrostade rotfrukter och sallad. Gott
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s