DD och Goäta.


Nu ler fru Fortuna,kanske lite mer än jag gör,jag satsade 45:- på en degens dubbel igår,glömde kolla resultatet igår,men kollade när jag satt och intog dagens middag..Blev lite + så det fick bli två snapsar en till maten och den andra till DDbongen.Börjar med plankan,moset består av potatis och kikärtor,kryddat med salt peppar och chiliflakes,fläskfilé,chilibea,brokkoli och en champinjon..Till detta en snaps HP Anderssons Akvavit,en höjdare.

Sen har vi denna dagens dubbel,vinsten som nästan blev en förlust,ska förklara varför,jag satsade 45:- hade 3 hästar i båda loppen,varav en blev struken,,återbetalt 15:-,detta betyder ju att min insats blev 30:- och jag hade ju vinnarna i båda loppen,in på kontot 42:- jippi,jag tar den andra snapsen nu,en Hallands Fläder,satt som en smäck.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “DD och Goäta.”

 1. Oj här hade jag ju missat ett inlägg!
  Grattis till vinsten…Alla bäckar små, osv
  OP Anderson har varit min favorit sen jag inte ens fick köpa den själv.
  För tre år sedan svek jag den när jag hittade Aalborgs Porse
  Ha en fin kväll
  Kram

 2. Grattis till storvinsten! Gör nu inte av med alla pengarna på en gång, var lite sparsam och tänk noga efter före du investerar… 😉

  Plankan såg helt suverän ut! Ja, maten oppanpå plankan alltså 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: