Nu fattar jag!!!


Jag har grunnat några dagar nu,när jag tagit morgonbilden från min ballkong varje morgon.Tänkte ett tag att det är kanske väderleken med en del snö i luften som gjort att bildera har ett sken som skiljer ganska mycket.Men idag ramlade femöringen ned..Har ju sett en skåpbil från vattenfall fara runt i området ett par dagar..Nu vet jag,man har bytt lampor i gatubelysningen,de gamla har nu ersatts med Ledlampor,så det gamla varma ljuset har nu blivit modernt och kallt.Men man vänjer sig..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Nu fattar jag!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s