Så,Mätt och Belåten.


Ja nu har jag käkat min isterbandslåda,smakade alldeles utmärkt.Hade lite rödbetor och finskuren romansallad..Använde en lite högre form denna gång,blev lite svart på ena kanten,körde med grillelement de sista 5 min,av de tot 25 min som formen var i ugnen.Får flytta ner gallret ett par knäpp nästa gång..Jag vill faktiskt påstå att det är ”Tjänstefel” att inte testa denna rätt..Jag tog faktiskt ett glas rött till,det var rätten värd.

Scrolla ner och var med i tävlingen ”Gissa Stjärnan/Kändisen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Så,Mätt och Belåten.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: