Enkelt och Gott.


Ja det blev det idag..Jag hade lite kvar av rotsaksstripsen i frysen,ingen höjdare faktiskt,men jag vägrar att slänga sådant man kan äta,även om det inte är så förbaskat gott,så det fick bli dagens tillbehör,två mindre frukostkorvar hamnade också på tallriken,med lite rivost och grönt.

Fick en liten hint av en kompis som hade kikat in på bloggen,han sa f-n vad du häver i dig,mycket mat på din tallrik sa han.Men det han inte fattat var det, att mina nya tallrikar är små jämfört med mina gamla.Håller kanske med honom att det ser mycket ut,men så är det med en mindre tallrik..Tyckte jag var smart som bytte storlek på tallriken..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Enkelt och Gott.”

  1. Ugnsrostade rotfrukter tycker jag är supergott. Tack för din inspiration. Det får bli ugnsrostade rotfrukter med korv idag! Bäst att passa på nu då jag inte har barnbarnet här…..
    Hon som brukar vara här har bestämt sig för att vara någon form av vegetarian där fågel och fisk är tillåtet. Så en korvbit går inte an då!
    Kram

  2. Man kan inte krångla till maten varje dag, så en enklare middag passar fint en dag emellanåt. Det ska ju vara bra med mindre tallrik om man vill hålla igen lite.
    Hoppas du haft en skön kväll
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: