Blev ju gott idag å.


Hade väl inga särslilda planer på dagens mat,hade en sötpotatis i skåpet,kollade i frysen,där hade jag två bitar Carré,oki det är ju en bra början..När det blev dags att laga till något av detta,så skar jag cm tjocka skivor av sötpotatisen,penslade på lite olivolja,sedan in i ugnen..Kryddade på carréskivorna med salt,peppar och timjan,fräste sedan på dom i het panna,hade en liten skvätt matgrädde som jag slog ner i pannan,även lite chiliflakes fick gå med,sedan fick allt småputtra på låg värme till potatisen var klar.På tallriken blev det lite romansallad,minitomat och spetspaprika.

Det blev en nubbe också,den sista av 10 packen Svenska Nubbar.Att den blev den sista beror nog på det föga inspirerande namnet,Beska Droppar, Hu,den förtjänade sin sista plats när jag betygsätter dom.10 snapsarna.
1)Herrgårds, 2)Gammal Norrlands, 3)O.P. Anderson, 4)Skåne, 5)Hallands Fläder, 6)Rånäs, 7)Läckö, 8)Örtagårdsbrännvin, 9)Östgötasädes och 10)Bäska Droppar . 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev ju gott idag å.”

  1. Ser gott ut!
    Svar..När man var yngre så var man duktig på att ”jonglera” men åren så tar man det försiktigare.
    Passar på att önska dig god natt.
    Kram & Pööösss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: