Lördag 13/4 2019.


Denna lördag bjöd på finväder,fixade melodikrysset på fm,inte så svårt..Därefter så körde jag de ca 4 milen norrut mot Eskön,lite nyfiken på hur det går med fam Lundbergs (syrrans fam) uppgradering av stugan.Jo där var det aktivitet,Binge bygger,syster yster pyntar.Kommer att bli bra.

Håller på med en Diamond paintingtavla där motivet är stugan på Eskön,den växer så sakta fram.

När jag kom hem så kollade jag hur det såg ut i Estland och fågelbona..Storkhonan pysslar om sitt ägg,rullar på det och ser till att det ligger mjukt.I fiskgjuseboet,inget nytt än.

Kollade även på tuben en stund hittade ett klipp med syskonen i Los Luzeros,hade inte sett det förut..Jag gillar verkligen dessa musikaliska barn.

Nu har det blivit matdax,,det fick bli torsk idag,dubbelpanerad körd i ugnen,kokt potatis köpt remuladsås och lite grönt,smakade bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Lördag 13/4 2019.”

 1. Så fint det blir i Esköstugan, och tavlan, vad långt du hunnit.
  Gulligt att se hur fåglar pysslar om sina ägg, tänk så fantastisk naturen är?! Jag har ju fastnat hos hönsen många gånger då de pysslat med ägg och kycklingar, man blir alldeles varm i hjärtat.
  God mat som vanligt!

  Önskar dej en fin söndag
  Kram

  1. Ja det kommer att bli fint i stugan på Eskön..Ja storkhonan har bestyr med äggen,rullar på dom då o då..Börjar undra om det är ett nytt par i boet i år.Förra året var en märkt med ring nr 715..Hanen hade en sändare på ryggen..Ingen Fiskgjuse i förra årets bo än,,jag har hittat ett till bo där var en gjuse aktiv..kollar vidare..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s