100% eget påhitt.


Hade en bröstfilé av kyckling som jag tog fram ur frysen i morse,när den tinat skar jag ner den i mindre bitar,mina hjärnceller arbetade nu hela tiden,undrar vad ska detta bli,fräste på bitarna i pannan,pepprade och saltade,kollade i skåpet hade en frp krossade tomater,slog dom i pannan,hade även en skvätt matgrädde ca 1,5 dl,den fick gå i också.Nu sa en av mina hjärnceller att det kanske skulle bli gott med lite majs,oki tänkte jag varför inte så i med en burk majs,slog på lite maizena för att få en krämigare rätt,smakade av,nja lite tamt,så lite chiliflakes fick gå i.Cellen sa koka ris,oki så blev det.Rörde ner det kokta riset i pannan.Rena Cowboymaten tänkte jag.På tallriken blev det lite minitomat och fetaost. Riktigt gott ,bra drag blev det,,ett glas rött satt som en smäck.

Hebbes :allt i ett panna

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “100% eget påhitt.”

  1. Det ska jag gärna prova, fast utan krossade tomater och fetaost. Ev också att jag utesluter grädden. Roligt att du presenterar dina hittepårecept här!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s