Mat & Musik.


Jag hade lite makaroner kvar sedan igår,tänkte att det får bli något av dom..Körde en baconlindad grillkorv i ugnen,lade den sedan i en form och makaronerna över,vispade ihop ett ägg med lite mjölk som jag slog på.Toppade sedan med riven ost och några minitomater.Sedan in i ugnen 200* i ca 20 min..På tallriken lite kinakål och tomat.Smakade bra.

Satt vid datorn sedan,surfade runt lite på Tuben.Hittade där en låt som jag gillar och har hört i många olika tappningar.Melodin heter Just an illusion och framförs av Juanita du Plessis född i Namibia,hon sjunger med sina två barn,sonen Ruan och dottern Franja.Jag tycker nog denna är den bästa.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Mat & Musik.”

  1. Det måste väl bli någon slags makaronipudding? Det är ju gott. Förresten, visste du att det finns bönpasta? Jag hade ingen aning om det, men en kompis köpte med sig det hem till mig. För mig är det bra att välja den hälsosammaren bönpastan. I och för sig nyttigare för alla. Missförstå mig inte, vill inte försöka tvinga på dig den produkten. Tänkte bara att jag blev tacksam över att veta att den produkten finns som är ett nyttigare alternativ. Jag märkte ingen skillnad i smaken heller.
    Kram

  2. Som en makaronilåda! Det gjorde man ofta till ungarna som variation på pastan som ofta var önskemål.
    Då fick du en fin dag på Eskön kan jag tänka.
    ha en fin kväll,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s