Lättätet idag.


Ja enklare än så kan det knappast bli,jag hade en bit Nötbog,som jag gned in med en blandning av salt,paprikapulver och svartpeppar.Lade köttet i en form,slog på grillolja,soya lite Pepsikola.Körde in i ugnen 125* i ca 6 timmar.Därefter drog jag isär köttet (Pulled Beef).Det blev 4 lådor,detta gjorde jag igår..Idag när det blev matdags så blev det mjuk tortilla,lite grönt.lite tacosås och riven ost,som jag vek ihop till en hanterbar mumsbit..Blev 2 st,sedan var jag riktigt mätt.I glaset en Australiensare,inte så dum,blev 2 glas.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Lättätet idag.”

  1. De där stora tunna bröden går att fylla med vad som helst som man har hemma…. perfekt!

    Jag gjorde något liknande idag, men ändå annorlunda, hade libabröd, på med sallad, finskuren purjo, paprika, tomater, stekt lax, kokt ägg och sås på creme fraiche med dijonsenap…Men drack citronvatten till….det gick ner,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s