Goäta idag å.


Som jag nämnt tidigare så gjorde jag för ett antal dagar sedan,min variant av ”Gordon Bleu” av den färdiga skinkan jag köpt den var på 2,2 kg,så jag har ett gäng lådor som ligger på vänt.Tallriken ser väl i stort sett ut som vanligt,pommes,lite grönt,denna gång även lite surkål.I glaset en röd Australienare,det smakade utmärkt..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s