Dagens lunch.


Ja vad kunde det bli,måntro..I morse när jag morgonfikade som vanligt,då talade jag om för min bror att jag lagat till och ätit Raggmunk igår..Då sa han,Raggmunk på en måndag det äter man väl på tisdagar..Oki,det är en stående rätt på Fiskecampen i Älvkarleby på tisdagar..Men oki tänkte jag det är ju så förbaskat gott så därför blev dagens lunch Raggmunk,denna gång lyfte jag rätten till en högre nivå,genom att ha rårivna morötter som tillbehör..Undrar varför jag precis kom att tänka på ”Ama deCasa”? Hur som helst gott var det.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Dagens lunch.”

  1. Tyckte jag läste någonstans att det är raggmunkens dag idag, så det passade ju perfekt!
    Hos mej blev det inga raggmunkar utan banan/kokos-,pannkaka på dagen och senare rester av fiskgryta.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s