Planka idag med kyckling.


När jag började klura på dagens mat så kollade jag vad som fanns i skåpet.Där fanns lite innerfilé,mozzarellaost,det får bli något med det.Kom att tänka på lillasyster yster som för någon dag sedan undrade ?”när kommer kyckling på planka”.Kände att det var läge nu.Innerfiléerna är ju små så det blev några stycken,kryddade på med salt/peppar,fräste sedan på dom i het panna.Fixade till potatismoset,som fick svalna(blev lite tunn)..När det blev ätdags så satte jag ugnen på 225*.Oljade plankan,på med moset filéerna och tillbehören,tomat och brokkoli,,toppade med skivad mozzarellaost,in med plankan i ugnen satte den i grilläge,ca 15 min,kollade,blev 5 min till.Vin till kocken (Il Conte från Italien).

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Planka idag med kyckling.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s