Planen var Norra Uppland.


Hade en fundering i morse om att ta en tur ner i norra Uppland,,men det blev södra Gästrikland i stället..Det började med att jag planerade dagens mat,hade bestämt att det skulle bli min fyllda kassler.Kollade i skåpet,saknades en del tillbehör,även lite grönt behövde jag fylla på..Därför blev det en tur till Lid´l i Gävle.Det blev soltorkade tomater,fetaost,sallad och ris..När jag vände nosen mot Skutskär igen,så tänkte jag,jag kör via Mårtsbo,kompisen som inte var hemma i måndags,är säkert hemma idag..Ingen bil på gården,skit också,men frun E var hemma,L hade åkt till Byggmax behövde något till utbyggnaden av huset.Blev lite surr o fika när han kom hem.Innan jag körde hemåt så kollade vi på utbyggnden,som i stort var klar utvändigt,inne hade han börjat ta ner timmerväggen till det nya rummet.Hela tiden kollade lilla Cilla vad vi gjorde.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Planen var Norra Uppland.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s