Smakade lika bra som 2011.


Kollade tillbaka när jag gjorde dagens rätt,första gången var 2008,då en enklare variant..Sedan blev det 2011 och det smakade lika bra idag som då,om jag minns rätt.Om det blev exakt som då vet jag inte,hade lite chiliflakes nu,inte då..

Började med att röra ihop fyllningen,soltorkade tomater i olja, fetaost, chiliflakes,salt/svartpeppar.

Här är det klart för ugnen,smord form,riven ost och lite flytande margarin. Graderna satte jag på 200* ställer tiduret på 15 min.Ökade på+5 min.Som synes kommer jag att äta gott yterligare 3 dagar.Kokade lite ris..På tallriken blev det skivade tomater och lite grönt,en klick creme fraice fick också plats.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Smakade lika bra som 2011.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s