Mätt och belåten..


Blev bjuden på en förträfflig middag idag,ankbröst,klyftpotatis,chilibea och små tomater..Riktigt smarrigt,andra gången i mitt 77 äriga liv som jag åt anka.Första gången var på Restaurant China vid södermalmstorg i Gävle.Vill med bestämdhet säga att det smakade bättre idag..

I glaset en röd god Italienare.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Mätt och belåten..”

  1. Klart ankan smakade bättre med sonens kockande, jag har ätit myskanka många gånger, vanlig anka vet jag inte om jag ätit.
    På china vid Södermalmstorg åt jag min första asiatiska mat på 70-talet, då var det tre små rätter och så fick man friterad banan med glass till efterrätt. Det ka väl knappast vara samma ställe, men det var en chinakrog där redan
    då,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: