En gråtrist tisdag..


Då får man ta sig för med något,jag ögnade igenom bladet från Lid´l,såg att dom hade ett tema denna vecka.

Kom att tänka på när sonen hade varit i Tjeckien och köpt med sig en Hjortsalami hem,som var bland det godaste jag smakat.Tänkte,jag åker in och kollar.Köpte en fläsk/viltsalami och en spännande korv som jag inte vet något om,kommer att testa den idag.

Jag har även tömt kameran på norrlandsbilder,där var nästan bara höstbilder,här nedan kommer några,vägen in till byn från norr.

En iaktagelse från den 26-9 fram emot kvällningen,det händer en hel del på 50 minuter,riktigt mysigt att sitta mitt i det vackra som omger en liten Gubbe.

Hittade i mitt bildarkiv ett antal bilder fråån min farmors hus,några har jag visat tidigare.Först bilden från 1955,sedan två bilder från 1962,där på bilden ser vi min far min bror och min farbror.Sista bilden är från förra veckan..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “En gråtrist tisdag..”

  1. Så vacker väg du kör, den första bilden där med sjön blev min favorit här. Tre av husbilderna känner jag igen, den första och de två nedre.
    Sv, ja det var jättekul att ha besök av bästa vännerna.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: