Kan man blanda Makaroner och Ris..


Får man inte svar på den frågan,,då må man prova..När jag kollade i skafferiet tidigare idag,så hade jag där en dryg 1,5 dl makaroner,liksom 1 dl ris, småslattar,då dök tanken upp i mitt huvud,kan man ta båda,inget svar fann jag,så då måste jag testa.Kokade makaronerna,därefter kokade jag riset.Jag hade en bit falukorvliknande kycklingkorv som jag skivade upp skar skivorna i kvartar och stekte på dom.Ner med allt korv,ris och makaroner i en bunke,blandade om ordentligt.Kokade upp 1 dl grädde+1 dl chilisås och en 1/2 msk soya.Ner med korv-ris-makaronblandningen i en form,slog sedan över såsen,toppade med riven ost och lite skurna minitomater.In i ugnen 200* i ca 15-20 min.På tallriken lite grönt.Smakade faktiskt riktigt bra..Så svaret på rubrikfrågan är ”Jo men visst kan man det”..

Tar en till låt med DaCapo,,Larre sjunger..”Du läser mellan raderna Carina”

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Kan man blanda Makaroner och Ris..”

 1. Ingenting är omöjligt, det fick jag lära mej då jag jobbade på ABF.
  Såg också att hos Ruth finns det färdigblandad att köpa.
  Kram

 2. Här kan man köpa ”RICE A RONI” färdigblandat i paket.
  TV anonserade med sången ”Rice a Roni, the San Francisco Treat”.
  Kolla på Google!
  Det håller sej vid fryspunkten i norra Virginia. Brrr!

  1. Oj,jag som trodde jag var den enda i världen som blandat ris o makaroner..Här skiner solen från en klarblå himmel nu på morgonen,+2,9 just nu..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: