Fick ett litet ryck idag.


Morgonen var varm men helgrå,,men jag hade bestämt att köra ner till slätten,så det gjorde jag,inte en Trana i sikte,ett antal gäss,är inte helt säker men tyckte mig se ett gäng starar på ett fält.Efter en stund så bröt solen igenom molntäcket,styrde då hemåt igen,inte en enda bild blev tagen.Tänkte att jag kanske ska svänga förbi 76:ans Bilvård och höra när jag kan få skifta däck på bilen,,snabba ryck blev det jag fick köra in nästan på en gång,så nu är vi glada båda två,Juken & Jag..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Fick ett litet ryck idag.”

  1. Så skönt att ha det klart, jag har gått och dragit mej lite angåeden däckbyte, då ”min” kille är nyopererad och inte kan jobba än.
    Det kan nog varit starar du såg, de är nog inte vara så många dagar efter hos dej.
    Ha det fint,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: